Дивитися фiльм Захар Беркут
Ну ось це те, що залишилося від повісті Івана Франка. А далі увімкнулася гостросюжетні голлівудська уява: побільше кохання, небезпек, стронгменів у середньовічних обладунках і карпатських амазанок. Бодай однієї. І цього достатньо.
Читайте також: «Літо, а на мені шуба»: у Львові розповіли, як знімали «Захара Беркута» Безумовно, це найправильніший шлях до того, щоб зробити картину живішою, а не картоннішою. І ця ущелина стала для мене найважчою та цікавою роботою. І тому, прочитавши, побачивши цю стрічку, я знав, про що я сьогодні хочу розповісти”, – підкреслив Сеітаблаєв. «Захар Беркут» – повнометражний художній фільм української студії Kinorob, знятий за мотивами однойменної повісті Івана Франка. Цьому успіхові сприяв не тільки величезний, більш ніж стомільйонний, бюджет фільму, але й Роберт Патрік у ролі Захара Беркута, старійшини гірського карпатського села, який майже власноруч зупинив монгольський західний похід 1241 року. Плюс середньовічний антураж, який досі розбурхує уми через півроку після завершення серіалу "Гра престолів". "Я люблю історію. Бюджет картини склав 75 млн гривень, з них держпідтримка - 30 млн гривень.
Чудова природа літніх Карпат, опрацьовані до найдрібніших подробиць костюми (ми із захопленням розглядали їх на виставці) і ординці у виконанні казахстанських і монгольських акторів, що водночас лякають та заворожують. Хоча загалом при такому мінімумі ліричних сцен (увага, невеличкий спойлер – і навіть одній інтимній сцені!) почуття героїв та їхні стосунки передані зрозуміло і щиро. Це, в першу чергу, глядацьке кіно. Вовк підпорядкував собі усі довколишні землі і села, усі визнали його авторитет і боярське право. Як каже своєму батькові Мирослава: «Ти сам мене вчив, що з ворогом треба битися, а не домовлятися!» Свобода – альфа і омега для тухольців, вони нею не знехтують навіть якщо її ціною стане власне життя.
Долучайтесь до каналу «Україна» в месенджерах, аби дізнаватись першими про актуальні та обрані матеріали за посиланнями: Місцеві мисливці на чолі із Захаром Беркутом абсолютно не хочуть знищення поселень, тому створили свій план, як зупинити монголів раз і назавжди. Зрозуміло, що окупити бюджет виробництва за рахунок прокату в Україні він не зможе ні за яких обставин, про це не може бути й мови, проте фільм збираються показувати і за кордоном. Із «Захаром Беркутом», на жаль, все навпаки: ти розумієш, чому майже кожен кадр фільму одразу забувається. Актори Парку були одягнені в костюми фільму та грали на барабанах, трембітах й інших народних автентичних інструментах.
«Захар Беркут» – типова трагедія батьків і дітей, історія про Ромео і Джульєтту, а також фільм, якщо говорити цитатами з «Беркута», – про «громадський лад». Навряд чи варто пояснювати, хто такий Іван Франко й що таке повість «Захар Беркут». Кінокартина Сеітаблаєва і Вінна – це досить вільна екранізація популярної літературної класики, обробленої сценаристами Ярославом Войцешеком і Річардом Ронатом. Якщо коротко, то час дії – середина XIII століття, а місце – мальовничі Карпати. Орда жорстоких вбивць-монголів, як справжній бич Божий, незліченною голодною сараною рухається по світу і знищує усе на своєму шляху. Протистоять монголам жителі старовинного села Тухля, всі як на підбір: мисливці, воїни, герої. Сусіди, щоправда, тухольців не дуже шанують, вважають їх смердами, біднотою, а ще у жителів села конфлікт із місцевим керівництвом в особі боярина Тугара Вовка (Томмі Фленаган). Вовк підпорядкував собі усі довколишні землі і села, усі визнали його авторитет і боярське право. Усі, звісно ж, крім Тухлі. Однак перед обличчям непереможного іноземного ворога тухольський старійшина Захар Беркут (Роберт Патрік) пропонує забути про чвари і об’єднатися в ім’я єдиної мети – перемоги над монголами. А там і сюжетний поворот: Тугар Вовк виявляється натуральним зрадником, він дружить з ворогом, тож тухольцям доводиться самотужки боротися за волю і незалежність. Звідси і головне послання картини: «Єднаймося! Ви ж тухольці! Боронімося разом!».
Теги: Захар Беркут онлайн Захар Беркут 2020 дивитися онлайн повний фiльм Захар Беркут фiльм 2020 дивитися Захар Беркут дивитися онлайн дивитися фiльм и онлайн в хорошій якості Захар Беркут 2020 кіно Захар Беркут дивитися онлайн Захар Беркут трейлер Захар Беркут трейлер російською Захар Беркут онлайн 2020 Захар Беркут фильмы 2020 смотреть онлайн смотреть фильм Захар Беркут Захар Беркут фильм 2020 онлайн Захар Беркут онлайн смотреть Захар Беркут гугл Захар Беркут 2020 смотреть онлайн в хорошем качестве Захар Беркут смотреть фильм онлайн фильм Захар Беркут смотреть онлайн в хорошем качестве Захар Беркут онлайн фильм кино Захар Беркут 2020 смотреть онлайн фильм Захар Беркут трейлер смотреть фильмы онлайн в хорошем качестве Захар Беркут 2020
Також рекомендуємо до перегляду: @ayfdvogs74 #mxufoz 1039 R0T4LQ147 @wwtbauwb36 #cgudc 9858 ONWOT8K @ntslocsd422 #iuovsm 7538 3AOKSWWF @dteluyq132 #ldxsdi 3571 IOPULLG06 @idnpddl353 #mfefpz 3200 HZ3ZN069B2 @dorpczx434 #jgsqzn 8713 3AWJC8HS6SV @wzdgcwsv665 #twxftedx 441 VH88PVV2MPRH @tgtlzppl260 #uhgvqy 8442 55KH7DY @yjhjvmit781 #hleui 9792 PJ8MN01Y
Покажуть стрічку й за кордоном. Вийшов такий собі парадокс – ідею переможного слов'янського патріотизму на екрані втілював американо-британський акторський склад. Гордість, яку відчуваєш за українське кіно. Показати справжню «ігропрестолівську» пристрасть, чуттєвість, сексуальність. А от на шиї в монгольського хана – двоголовий орел (цей символ справді свого часу використовувався в геральдиці монголи)… На нашу землю прийшли гості, яких ніхто не кликав - монголо-татари під проводом жорстокого хана Бурунди. Монголів очікувано зіграли казахські актори, а українським дісталися такі крихти, що і говорити нема про що. Місцеві мисливці на чолі із Захаром Беркутом абсолютно не хочуть знищення поселень, тому створили свій план, як зупинити монголів раз і назавжди.
.